Om Workify.se

Workify är en sökmotor för jobb skapad för att förenkla processen för att hitta nya jobb. Via vår sökmotor når du enkelt tiotusentals lediga jobb inom alla branscher, vi samlar och indexerar jobbannonser från större jobbsidor, rekryteringsfirmor, företagshemsidor till ett ställe. Genom en snabb sökning når du alla jobb direkt, på så sätt slipper du att besöka varje enskild sida manuellt.

Vi samlar dagligen in nya jobb och uppdateringar sker ständigt. Vi har även en CV databas där du har chansen att bli headhuntad av Workifys samarbetspartners. Konceptet bygger på att förenkla vardagen för jobbsökande och förbättra chanserna för ett nytt jobb.

För samarbetspartners

Våra samarbetspartners jobbannonser exponeras med bra placeringar inom valda sökord och branscher. Samarbetspartners har även tillgång till CV databasen och kan fritt söka efter kandidater.

Att bli samarbetspartner är kostnadsfritt och du betalar endast för kontaktuppgifter till potentiella kandidater och jobbsökande. Alla samarbetspartners får ett saldo där möjligheten finns att ladda på med en valfri mängd credits. Dessa credits används sedan för att köpa dessa kontaktuppgifter.

Vill du bli samarbetspartner? Maila en kort intresseanmälan till info@workify.se så hör en rådgivare av sig till dig